deci,daca nu sa facut confruntarea,nu s-au audiat martorii(deoarece nu am cerut asta)nici eu nu am fost auidiat,se poate casa sentinta?mentionez ca este vorba de un recurs la un proces de plangere impotriva rezolutilor procurorului de SUP.Instanta de fond,a mentiunut solutia data de procuror,mentionand ca ,deoarece eu nu am solicitat niic,semmentine aceasta solutie.am consultat un avocat care mi-a studiat dosarule si a spus ca probele de la dosarnu au nici o valoare si au nulitate,si sa profit de recurs,problema e ca nu mai am bani sa-mi angjez un avocat.nu stiu ce sa fac.
eu ma prezint la infatisare,cu siguranta.dar ma gandeam sa nu mai fac si acest drum,pentru citarea martorilor.ar fii mai bine sa depun cererea personal?va multumesc.
buna ziua.sunt inculpat intr-un proces penal,intr-un oras la 800 km departare de mine.as putea sa trimit o scrisoare,pe adresa judecatoriei,semnata,prin care sa chem doi martori la proces?pentru ca nu ma pot deplasa pentru atata pana acolo.ce trebuie sa scrie in cerere si cui o adresez.instantei de fond?mentionez ca e vorba de un recurs,facut de petent.va multumesc.