avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate black_angel

Activitate black_angel

Este compatibila intocmirea statelor de salarii cu aplicarea CSP-ului?
Răspuns la discuția consum droguri de mare risc
In cazul in care imi fac flotatnt...pe cine ar trebui sa anunt?...ar fi vreo problema daca l-as contacta pe ofiterul care m-a contactat pana acum?
Buna...am revenit...am fost chemat iar pentru a vorbii cu procurorul si am fost invinuit pentru detinere si consum propriu...mi-am sustinut declaratia...iar cei de la diicot inclusiv procurorul mi-a zis ca probabil o sa primesc o amenda administrativa.
As vrea sa stiu care sunt sansele sa se intample asa?...si cat o sa mai dureze balamucul asta?
...si inca o intrebare ....nu mai locuiesc de mult cu parintii si nu as vrea sa imi vina acasa citatii...ma gandesc sa imi fac un flotant si sa anunt la politie...o sa i-a in considerare acest lucru daca pe declaratii mi-au trecut adresa veche?
Ce tine legat de mine si exista e ca l-am vazut pe inculpat in 2 randuri acum multa vreme, vreo 5 convorbiri telefonice care probabil erau tot in vederea procurarii de astfel de substante ...astea le-am zis si in declaratie.
Nu vreau sa fac caz din aceasta intamplare dar mie mi se pare destul de grava...avand in vedere ca nu am mai fost in ipostaze asemanatoare:)
si banuiesc ca pentru a incepe o urmarire penala trebuie dovezi clare si recente...sau?...zic asta in ideea in care nu mai am tangenta de mult cu "lumea" asta
Multumesc pt. raspuns, dar am auzit cazuri in care s-au primit amenzi administrative...si imi faceam griji.
Buna, am si eu o intrebare: Daca am fost citat intr-un caz de trafic de droguri de mare risc ca si martor...insa din declaratia mea reiese ca am consumat de la inculpat desi a fost acum ceva vreme...ce mi se poate intampla?....nu stiu daca m-am exprimat corect...mai exact am recunoscut ca am consumat:)