avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Activitate alina230789

Activitate alina230789

Răspuns la discuția drepturile tatalui biologic
El nu ma poate da in judecata nici dupa 2-3 ani? Dar pt siguranta mea se poate cu declaratia in fata notarului ca se abzice de toate drepturile asupra copilului? sau exista alta modalitate de a ma asigura. Nu de alta dar el este un om cu bani si in ziua de azi cine are bani isi cumpara dreptatea iar e u sunt in situatia de a arunca bani pe fereastr. Va multumesc.
Răspuns la discuția drepturile tatalui biologic
Da, am inteles. Dar ce as putea sa fac sa il impiedic pe tata sa isi ceara dreptul asupra copilului? Nu vreau sa ma trezesc ca peste 2-3 ani vrea sa fie tata la copil si sa ceara incredintarea lui, asta dupa ce m-am chinuit eu cu copilul. E drept? Va rog sa imi raspundeti.
buna! sunt mamica de 4 luni si jumatate, sunt studenta si nu sun casatorita cu tatal biologic al copilului, nici nu vrea sa auda de existenta copilului, este administratorul unei firme. nu este trecut pe certificatul copilului. ma sprijina financira dar nu lunar(cand isi aminteste).
intrebarile mele sunt:
- ce as pute sa fac sa nu imi poata lua copilul?
- este de ajuns o declaratie in fata notarului cum ca se abzice de toate drepturile asupra copilului?
- dupa ce trece una an de zile de la nasterea copilului si el ma da in judecata am dreptul sa nu ma prezint si sa ii refuz testul adn?
Va rog sa imi raspundeti! va multumesc