Pentru a nu va rapi timpul o sa va scriu pe scurt situatia prin care i-mi sunt incalcate drepturile fundamentale ale Omului, de catre o institutie a statului si in special de cativa politisti, care sunt foarte rauintentionati.
In urma cu o saptamana plecam de acasa cu autoturismul si la 50 de metri departare de domiciliul meu am fost oprita de catre 2 politisti.
Mi-au solicitat actele, pe care le-au primit si cand au terminat controlul actelor mi-au spus ca au nevoie de numarul meu de telefon pentru ca autoturismul nu este inregistrat pe numele meu.
Am fost mirata de acest lucru, dar am considerat ca este un lucru obisnuit, i-am dat numarul de telefon si am fost lasata sa plec.
In urma cu doua zile am fost contactata de catre o voce, care s-a prezentat a fi un politist pe numele de Mihalache, care m-a intrebat daca eu sunt F. M.
I-am raspuns afirmativ si atunci mi-a spus urmatoarele:
Unde esti?
Vreau sa ne intalnim!
Vreau sa stiu totul despre prietenul tau!
Lui sa nu-i spui nimic PENTRU CA:
i-ti fac dosar penal si vei primi 10 de inchisoare!
L-am intrebat pentru ce?
Si m-a amenintat ca daca nu ma intalnesc cu el voi avea un dosar penal.
De frica i-am raspuns ca ne putem intalni luni si cu asta mi-a spus sa-l sun pe numarul de pe care m-a sunat.
Va rog, sa ma indrumati cu orice informatie sau sfat pentru a putea opri acest politist , care in timpul serviciului ma sunat si amenintat.