Am inteles, dar cu cele 15 zile de contestatie, cum se calculeaza, lucratoare ? calendaristice ? de la data primirii amenzii ? sau de cand am luat-o la cunostiinta, adica de cand mi-a venit acasa prin posta ?
Am oprit intr-o statie de taxi in data de 14.08.2010 si la iesirea dintr-o farmacie 2 politisti comunitari imi completau procesul verbal de contraventie. Desi in statie mai erau locuri libere pentru taxiuri. Nu am semnat procesul verbal, pentru ca nu stiam ca e statie de taxi, statia respectiva amenajandu-se recent. Pe proces scrie ca pot face plangere in decurs de 15 zile (calendaristice sau lucratoare?, din data de 14 sau de cand l-am primit acasa prin posta? ). Adresa o am in Timisoara dar lucrez in Resita. Pentru motivul ca nu l-am semnat am primit amenda ? Ca pe procesul verbal scrie si avertisment. Sunt la prima abatere de genul asta si nu era normal sa mi se de-a avertisment. E prima oara in viata cand am de-a face cu autoritatile si habar n-am cum sa procedez. Multumesc
Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor inainte de termen) pot rezilia contractul?? Legea se aplica retroactiv? In contract scrie ca trebuie sa platesc despagubiri in cazul in care renunt la contract inainte de termen.