avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Activitate diana1977

Activitate diana1977

Discuție PROMOVARE
Suntem cativa angajati in cadrul unei institutii publice,anul trecut ne-am terminat studiile superioare si am solicitat conducerii promovarea/avansarea in functie superioara noi fiind functionari publici,cererile au fost depuse in luna iunie 2009.Organizarea concursului s-a realizat doar in luna ianuarie2010,avizul favorabil din partea Agentiei Nationale a functionarilor publici a sosit cam in luna martie 2010,noi pana la ora actuala nu suntem nici promovati,am pierdut 20% la salar deoarece pana anul trecut in decembrie se acorda un procent de 20% la promovare,la ora actuala fiind doar de max.5 %,Raspunsul ministerului a fost ca nu se pot face promovari deoarece nu ne incadram in cheltuielile de personal aprobate in bugetele de venituri si cheltuieli prevazute pe anul 2009-2010.
Sotul meu plateste pensie alimentara la copilul din prima casatorie,in momentul in care s-a stabilit cuantumul de pensie el nu avea cel de-al doilea copil,pe care il are in intretinere,.In acesta situatie pot obtine o reducere a pensiei ,prin ce procedura si in cuantum de cat?