Din cate stiu ANAF-ul nu iti poate lua bunurile care sunt considerate de existenta.
Aceasta masina nu poate fi considerata un lux ci un mijoc prin care imi exercit anumite nevoi.
Am inteles ca raspund cu patrimoniul dar eu nu am alte bunuri luate pe firma ca sa zic asa ci doar ca bun personal am un autoturism Dacia. Valoarea acesteia nu este atat de mare sa acopere suma datorata.
Ce se poate intampla in acest caz?
Chiar poate ANAF-ul sa puna sechestru pe masina?
Mai multe detalii mi-ar fi de folos.
Am un PFA infiintat din 2005 cu activitate de comert.In urma ultimului control de la ANAF au existat diferenta intre venitul declarat si cel in urma controlului rezultant de plata o suma mai mare la impozitul pe profit.Controlul a fost in luna februarie si de atunci nenumarate plicuri de somare pentru plata sumei datorate.Deoarece vanzarile sunt foarte mici nu reusesc sa platesc suma datorata.In ultima instanta a venit o instiintare de sechestru asupra masinei personale chiar daca ea nu este cumparata pe factura la PF.Intrebarea mea este urmatoarea: are voie sa puna sechestru pe masina si o poate lua? Nu am alte bunuri pe numele meu si sunt luata in spatiu la socrii mei.:(