trebuie sa depuneti la politie,la dosarul in cauza, o cerere,prin care sa aratati adresa flotanta si sa mentionati ca doriti sa primiti corespondenta de la poltie peacea adresa.
va multumesc pentru rapunsuri.nu am fost sigur de expertiza.scrie ca minora nu a avut realtii sexuale recenta.politistii au insistat aupra faptului ca am intretinut un act sexual ora,si m-au incadrat la 198,este corect 198.sau 202?nu au avut nici un martor,minora a declarat ca nu am intretinut nici un fel de sex si ca nici macar nu am pomenit de asa ceva.au vrut doar sa ma faca deras.
am primit SUP de la procuror,instanta a mentinut decizia pana la bucuresti,si asa a si ramas.in sentiinta scrie ca probele au nulitate absoluta.si ca am fost cercetat ilegal. nu stiti cam cat se cere daune?informativ va rog.multumesc.
buna ziua.eu sunt un om foart important dintr-un oras mare.ca sa ``scape de mine``,pentru ca detin actiuni majore in cele mai mari afaceri din oras,mi sa inscenta o grava infractiune.art 198.a fost organizat un flagrant,dar politistii au intervenit prea rapid,crezand ca deja am intretinut realtia sexuala cu minora,eu nici macar atingando.mi sa facut dosar penal,in instanta am iesit nevinovat,deoarece raportorul ginecologic a iesit virgo intacta,iar ea a declarat ca nici macar nu i-am propus nimic.ceea ce este adevarat.am 64 ani,si de 12 ani sunt ipotent,dovedit medical.
mama fetei(politista)ea a depus plangerea.fata,fiindu-mi o fosta eleva,m-a oprit si ma rugat sa o duc acasa.pusa d emama sa.
acuma,e fiind nevinovat,printr-o decizie irevocabila(curtea de casatie B)cui cer dune,deoarece am fost mediatizat.