avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Activitate hakn

Activitate hakn

Răspuns la discuția Fals acte
Va multumesc pt raspuns,am discutat cu un avucat ,16 proces sunt luate hotarare si eu la randul meu trebuei sa redeschid inapoi procesul si sunt costuri mare si sunt in mai multe judeti al Turciiei se poate sa fie si aiba multe cecuri in mana [poate sa folosesca la ori ce magarii buletinul] falsificatorilor,de castigat ,castig sigur am documente ,si inainte lor 2 proces asemanatori am castigat,mi-a luat drepturile de a merge in Turcia de 5 ani fara sa fiu vinovat,asta nu este incalcare drepturile omului fara nici-o vina,va rog dela dumnevastra nu poate sa ma ajute Cedo cerund explicati de la legile Turca. Va multumesc.Astept raspunsurile.
Va multumesc pt raspuns.La acest caz s-a intimplat in anul 2005 cand impreuna cu familia mergeam la parintii mei la Kapikule[vama] am fost retinut spunindumi ca am folosit cecuri fara sa fie acoperit, ca sa pot iesi din arest a trebuit sa platesc valoarea intreaga catre stat,am facut-o si in aceasi zi ne-am intors in Romania,de frica sa nu apara alta intre timp.Am angajat avocat si am redeschis procesul,am castigat procesul si am recuperat banii.Acum 10 luni sa declar nasterea copilului meu,si a prelungi pasaportul,pregatirea pt plecare in Turcia mi-au oprit pasaportul spunand ca sunt cautat si am 16 procese.Ce ma sfatuiti sa fac .Va multumesc.Astept raspunsurile.
va mulsumesc pt raspuns am sedere permanenta pt 10 ani si fapta sa consumat cand eram in Romania
Discuție Fals acte
Sunt cetateni Turc si fara stire mea sa falsificat buletinul meu Turcesc.Au infintat o firma dupa care sa au lucrat bine pana sa optine cecuri dela banci cecurile nu sa platit pana sa ajunga hotarare judecata la domiciliu din Turcia.am angajat un avucat sa cere drepturile si am castigat 2 procese acum 5 ani dar nu sa terminat asa acum 10 luni pt prelungi pasaportul la Ambasada Turca am aflat ca sa mai luat 16 hotarare judecata. M am hotarat sa dau in drepturile omului[cedo] sa descid proces .Varog sa ma in durumati multumesc anticipat.Astep Raspunsurile