avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Activitate sorlea2005

Activitate sorlea2005

trifugabriel a scris:

Buna ziua,
Puteti sa-i platiti atat cat scrie in contract.
Dar pentru mai multe detalii trebuie sa-mi trimiteti un exemplar tradus pe e -mail.
Gasiti adresa de e-mail in profilul meu.
Trifu

imediat ce traduc contractul o sa il trimit... multumesc mult :)
in primul rand merci pt raspuns :)

Si acum raspunsurile si nelamuririle!

Da sunt in italia...
eu dau 700 de euro pe un monolocal ( dormitor, sala de oaspeti mare, baie, bucatarie si balcon:) + condominiul... (apa rece si curatenia din bloc)! si asta la vreo 70 de km de Roma.

faza importanta ...contractul nu e prea mare.... in el scrie 200 E si alte chestii nu prea interesante... datorita faptului asta... "domn' patron" nu plateste impozit mare ... nush exact cu ce iese in castig insa oricum are de castigat si eu de pierdut!! dak scria in contract 700 E,puteam primi nishte (alocatii, venituri, precum ca la salariul care il am nu pot tine in intretinere inca 2 persoane)

Deci eu am platit totul la timp... si de azi m-am hotarat sa nu ii mai dau 700 E... e mult prea mult .... cunosc multe persoane aici care cred ca sunt "tare destept" :)) ele pe ap aprox la fel platesc 300 400.... nici decum 700 :| si au si conditii mai bune :-J

Nu eram eu prea informat cand am facut contractul... insa vreau sa recuperez banii :-S

Si m-am gandit sa ii dau doar 200 E, exact cat scrie in contract! Ce poate sa imi faca mai exact?? cu ce motiv poate sa rezilieze contractul? :| Poate?

Ms mult inca odata pt timpul acordat :)
N'ziua lume :)

Sunt in italia! Am facut si eu un contract de inchiriere cu un italian pe 4 ani...

Interesant este faptul ca in contract scrie 200 de euro si eu pana acum i-am platit 700... ieri m-a cam calcat pe nervi... i-am cerut si eu drepturile mele... putina renovare in apartament... poate are conditionat... la cat platesc... :|

Vreau sa stiu si eu dak nu ii voi mai da cei 700 si ii voi da doar 200 de euro, exact cum scrie in contract... ar putea sa rezilieze contractul si sa ma dea afara?? contractul expira peste vreo 3 ani!

Va multumesc :) astept raspuns