elga50 a scris:
15 zile.
Si da, 60 lei pentru cheltuieli impartite pe numar de persoane este enorm. Eu cred totusi ca va inselati. Poate suma sa fie la 2 persoane, nu pentru una singura.
Aveti dreptul sa va interesati la administrator si sa va si raspunda.
M-am interesat - sunt pentru o persoana cei 60 ron. Am mai intrebat si de ce nu a fost luat in calcul consumul de apa raportat de mine (respectiv 1 mc de apa calda si 3 mc de apa rece) si a fost trecut 6mc de apa calda si 10mc de apa rece si mi s-a raspuns ca nu se poate ca 2 persoane sa consume atat de putina apa intr-o luna. :O
I-am explicat ca stau singura si ar trebui sa vada asta si din consulmul de apa, si in plus in luna respectiva am lipsit circa 16 zile (cei drept nu consecutiv). Nu comentez raspunsul pe care l-am primit - risc sa fiu acuzata de abuz de limbaj :D , insa daca cele 15 zile de absenta nu trebuie sa fie consecutive voi solicita de la firma la care lucrez ordinul de deplasare pentru a ma scoate de la intretinere in fiecare luna in care am deplasari in tara sau in strainatate.
Referitor la prietenul meu, el nu are cum sa se scada de la intretinere de la blocul lui pentru ca este acolo in fiecare zi, deci practic plateste intretinere in 2 locuri. #-o