avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Activitate monicasimo

Activitate monicasimo

nu suntem casatoriti,nu am fost niciodata,si nici copii nu sunt ai lui,eu am fost casatorita si acum divortata dar nu cu el.dar cu problema din italia el poate sa vina aici in tara si sa-mi faca mie si copiilor ceva?
multumesc pentru raspuns.nu are acte pe arme de nici un fel iar cu casa si societatea toate actele au fost inregistrate.
buna ziua.am si eu niste probleme si as vrea sa imi dati niste sfaturi,raspunsuri.in urma cu 2 luni,in italia,am facut o plangere la politie unui cetatean italian,eu fiind cu el de 5 ani,necasatoriti,i-am facut plangerea pentru ca avea in casa 2pistoale si 37 cartuse nedeclarate,si ma ameninta mereu ca ma omoara pe mine si pe copii mei daca plec de la el.in urma acestui episod el ma emeninta ca vine in romania si ca imi omoara copii si pe mine.sincer imi este frica pentru copii mei si nu stiu ce sa fac.si o alta problema.tot cu acest cetatean in urma cu 4ani am facut o societate impreuna,dupa care am cumparat un teren si s-a construit casa in care locuiesc eu si cei 2 minori ai mei,el in urma cu un an si ceva mi-a semnat toate actele ca imi cedeaza mie partea lui din societate,ca nu vrea sa mai aiba treaba el cu asta.poate sa imi ia casa sau sa faca ceva in legatura cu asta.eu am toate actele in regula.va rog din suflet sa imi dati un raspuns.va multumesc.