avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Activitate savu rozaliaa

Activitate savu rozaliaa

Răspuns la discuția denuntare calomnioasa
buna seara va multumesc pentru raspuns dar toate reclamatiile aduse au fost false ,neadevarate de ex;la reclamat pe socrul meu ca nu are voie sa circule cu tractorul agricol pe drumurile publice cu alte cuvinte la plimbat prin judecati degeaba .a castigat socrul meuprin hotarare definitiva si irevocabila..tractorul agricol nu se supune legilor LEGISLATIEI RUTIERE.are oare dreptul sa si bata joc de el.ce nu vam spus cel ce reclama este fratele lui socrul meu .tot ce face si continua pana in prezent sa faca o face din dusmanie sant in litigiu de 25 ani.pentru mostenirile parintesti.va multumesc.
buna ziua as dori sa stiu daca pot da in judecata o persoana care ma taraste prin tribunale si la politie efectiv degeaba .niciodata nu a castigat. as vrea sa ma lase in pace .din cate stiu are certificat ca este nebun .chiar i se iau in consideratie toate reclamatiile daca este nebun? ce as putea sa fac sa ma lase in pace?daca il dau in judecata am sau nu castig de cauza? nu doresc decat sa ma lase in pacesau sa se dovedeasca ca este nebun sau face pe nebunul sa aiba libera trecere ma puteti ajuta cu nu rasuns. multumesc.