Buna ziua,
As vrea sa stiu si eu va rog daca legea 175/2010 a fost declarata neconstitutionala. Un link ar fi de mare ajutor. Eu am incercat sa caut in Monitorul Oficial si pe site-ul Curtii Constitutionale, insa fara succes.
Multumesc anticipat.
La punctul 2.6.5 din lege se precizeaza urmatoarele:
2.5.6. Acordul vecinilor, conform prevederilor legale în vigoare, exprimat în formă autentică, pentru construcţiile noi, amplasate adiacent construcţiilor existente sau în imediata lor vecinătate - şi numai dacă sunt necesare măsuri de intervenţie pentru protejarea acestora -, pentru lucrări de construcţii necesare în vederea schimbării destinaţiei în clădiri existente, precum şi în cazul amplasării de construcţii cu altă destinaţie decât cea a clădirilor învecinate.
As vrea sa stiu va rog frumos, cati vecini trebuie sa isi dea acordul pentru constuctia unui balcon la parterul blocului. Multumesc anticipat,
Adi
Buna ziua, as avea nevoie de ajutor in legatura cu cu urmatoarea problema:
1.Daca unui presedinte de asociatie condominiala, comitetul executiv ii stabileste un salariu brut de 550 lei, fiind angajat cu contract de mandat, conform legii nr.230, cu ce salariu net ramane dupa calcularea tuturor taxelor si impozitelor?
2. Ce taxe plateste angajatorul (asociatia), care este cuantumul lor si care sunt acestea? Ce taxe plateste angajatul (presedintele)?
Mentionez ca angajatul (presedintele) este pensionar.
Multumesc anticipat.
In primul rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuia. E prima data cand postez pe un forum.
Va rog frumos daca se poate sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari:
1. O asociatie de proprietari condominiala are obligatia de a plati deducere de baza administratorului asociatiei?
2. Ce se intampla in situatia in care administratorul, lucreaza tot ca administrator si pentru o alta asociatie?