avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate gabi1962

Activitate gabi1962

Intr-adevar am omis sa spun ca am semnat procesul-verbal,iar la obiectii mi-a trecut ca nu m-am prezentat datorita naturii serviciului.Nefiind un obisnuit al birourilor de accidente si fiind de buna-credinta am banuit ca politistul e corect si nu are niciun motiv sa-mi faca rau.In ceea ce priveste martorii sau fotografiile,nu am de unde sa iau martori fiindca eram singur in masina,iar singurele probe video le pot furniza cei de la Rutiera deoarece au 4 camere in intersectia cu pricina.
Salut tuturor,
Pe data de 2.09.2010,in jurul orei 9:45 am avut un incident in trafic la intersectia Cal.Dorobanti cu Stefan Cel Mare,soferitei din fata mea murindu-i motorul in timp ce accelera si pentru a nu o lovi din spate am tras de volan,am iesit pe contrasens,am ocolit-o si mi-am vazut fericit de drum.A doua zi pe la ora 15:00 m-a anuntat un coleg de serviciu sa ma prezint la Accidente Usoare Sector 1 deoarece autoturismul de firma pe care il conduc a fost implicat intr-un accident.M-am prezentat la politie unde mi-au aratat niste poze cu o bara spate stanga de nu stiu ce masina,cu nu stiu ce numar de inmatriculare spunandu-mi ca am lovit cu o zi inainte masina pe care eu o ferisem.Pe masina mea,pe partea dreapta sunt urme de scrijelire pe care le-am dobandit eu sau un alt coleg care a condus masina prin incalecarea stalpului de cauciuc cu lant ce desparte locurile de parcare de la firma,dar fiind de buna credinta nu am exclus posibilitatea ca in momentul efectuarii manevrei sa fi acrosat masina cu pricina si sarind peste separatorul de banda cand am iesit pe contrasens sa evit impactul sa nu fi sesizat acest lucru.Am completat formularul cu ideea indusa ca atunci cand am evitat impactul separatorul de banda sa ma fi aruncat in autovehicolul din fata mea,etc si m-am gandit ca e ok,o amenda,copie dupa asigurare si bine ca nu am lovito din spate cu radiatoare sparte,airbaguri sarite.Soc,se retine permisul pentru 30 de zile pentru ca nu m-am prezentat in 24 de ore si amenda+amenda pentru ca nu m-am asigurat la schimbarea directiei de mers.Bulversat fiind nu am mai comentat nimic si m-am dus acasa,unde revenindu-mi din soc am inceput sa ma agit si intamplator m-am intalnit cu un vecin care a lucrat la ei si care mi-a spus ca trebuiau sa fie prezente ambele masini pentru a compara urmele sau daca erau fotografii trebuiau sa fie facute cu banda decimetrica si mi-a mai spus ca nu se ia permisul cu chestii din astea si sa fac contestatie fiinposibil ca nu neu sa fi lovit masina doamnei.Am permis de 20 de ani si am condus din greu si in afara de cateva amenzi de depasire a vitezei cu 11Km/h sau parcari neregulamentare nu am,iar despre permis ce sa mai zic,am nevoie de el ca de aer.Va rog din suflet un sfat,eventual daca exista precedente,ma rog, am nevoie de ajutor.Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Studii medii
Exact despre asta este vorba,angajatorul considera ca fara diploma de Bacalaureat nu vorbim despre studii medii si in consecinta respectivul este apt doar pentru functii de muncitor necalificat.Cat este de corecta abordarea?
Răspuns la discuția Studii medii
Diploma de Bac este obligatorie sau este suficienta Diploma de absolvire 12 clase si cele care atesta absolvire profil informatica,etc?
Discuție Studii medii
Ce acte sunt necesare pentru a atesta absolvirea studiilor medii?