avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate mister_rf

Activitate mister_rf

Răspuns la discuția Abuzuri pe un forum
@aea

Eu am primit de la tine un PM. Din politete ti-am raspuns. Raspunsul trimis este unul civilizat si contine o supozitie personala la motivul stergerii. Am rugamintea sa nu faci acuzatii nefondate, probabil ca nu stii cum functioneaza un forum, eu acolo nici macar nu am dreptul de a sterge interventiile, ca nu sunt moderator. Conversatiile mele cu tine sunt pastrate in arhiva forumului, iar daca consideri ca sunt o dovada care ''incrimineaza'', poti sa le faci publice.

Mai departe nu vreau sa-ti comentez ideile, e o tara libera si fiecare poate sa reinventeze roata, cat vreme ideile nu sunt contrare legilor in vigoare.
Totusi, cand deschizi o discutie publica te poti astepta si la pareri contrare punctului tau de vedere, dar asta nu inseamna automat ca membrii care le-au emis sunt implicit si dusmanii tai personali.
Răspuns la discuția Abuzuri pe un forum
aea a scris:

...acela a fost sters cu explicatii abuzive din partea lui [EDITAT]

Nici nu mai stii daca trebuie sa plangi sau sa razi intr-o astfel de situatie... :))
Pe de alta parte, aici pe un forum care se doreste a lamuri userii in diverse probleme juridice, este bine sa reamintim ca acuzatiile, indiferent cui se adreseaza trebuie sa fie insotite de dovezi, altfel acestea sunt nule si pot fi considerate calomnii.
Libertatea de exprimare are o limita... :rolleyes: