Sunt salariatul unei societati cu activitate secundara de evaluari proprietatii imobiliare pentru banci,persoane fizice,persoane juridice,ANRP,AVAS,etc.
Societatea a incheiat un contract de prestari servicii (evaluari proprietati imobiliare)pentru ANRP.Eu,ca expert evaluator si salariat la societatea respectiva,am primit dispozitie verbala din partea societatii sa intocmesc un raport de evaluare la o proprietate formata dintr-o casa(fara teren),beneficiar fiind ANRP,care trebuie sa despagubeasca o peroana juridica.Raportul de evaluarea fost intocmit si trimis la departamentul evaluarii al societatii pentru verificare si avizare,dupa care sa fie trimis la ANRP.Raportul nu a fost predat, deoarece valoarea a fost contestata de catre petent, decat dupa 8 luni,cu motivatia data de societate ca trebuia sa raspunda la contestatiile formulate de petent.
Dupa 8 luni de zile am primit din nou o comanda verbala din partea conducerii sa intocmesc din nou raport de evaluare la aceeasi proprietate deoarece ANRP-ul nu a primit raportul motivand ca nu a fost trimis la timp,iar piata a scazut.Diferenta dintre cele doua rapoarte de evaluare este de 15.000.euro.Acum petentul a dat in judecata societatea la care luucrez pe comercial si pe mine pe penal(abuz in serviciu in dauna intereslor persoanelor...........).
Intrebare:care este vina mea ? si ce sanse sunt ca procesul penal sa se termine favorabil pentru mine?