avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Activitate tools

Activitate tools

Răspuns la discuția masina leasing
Multumesc pentru raspuns. Am incercat dar mi s-a spus ca deja contractul este incheiat (ramasesem restant la plata ultimelor facturi si cand le-am platit contractul s-a activat) si mi-au cerut sa trimit talonul masinii pentru a perfecta formele firma de leasing. M-am interesat la finantele locale si am de platit o restanta de 1000 de lei. Daca o platesc si mi se elibereaza certificatul fiscal atunci o pot vinde? Este legala tranzactia daca mai tarziu voi introduce firma in insolventa cu datorii la TVA?
Răspuns la discuția masina leasing
Va multumesc. Contractul de leasing este pe final, deja mi-au cerut talonul ca sa-mi faca transferul de proprietate. Cum pot sa fac sa pastrez masina fara riscul de a fi scoasa la licitatie in cazul in care se trece de la poprire cont la urmarirea bunurilor firmei? Grosul datoriilor este la TVA. Acesta reprezinta creanta fiscala locala?
Pot plati doar eventualele creante locale si apoi sa vand masina? Sau pot sa rog firma de leasing sa-mi cesioneze masina pe alta firma?
Va multumesc
Discuție masina leasing
Am pe firma o masina in leasing. Daca este complet amortizata in acte si firma de leasing transfera dreptul de proprietate catre firma mea iar aceasta are datorii la stat si deocamdata conturile blocate, pot vinde masina?