avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate Dan Popescu

Activitate Dan Popescu

Răspuns la discuția Evacuare firma
Va multumesc foarte mult.
Va multumesc rentru raspuns. Voi incerca sa aflu despre contract, daca spuneti ca altfel nu se poate, la registrul comertului. Sarut mana, o seara buna.
Va multumesc pentru raspuns.
Nu avem nici un fel de contract, nu am avut nici in timpoul casatoriei nici dupa divort. Durata sediului este trecuta pe un certificat constatator ca fiind nelimitata. Acest certificat a fost eliberat dupa modificarea statului societatii prin trecerea intregului capital social la mine. La infiintare a fost trecut sediul in apartament dar nu s-a facut nimic altceva, nici un contract.
Discuție Evacuare firma
Va rog frumos sa-mi dati un sfat.
In timpul casatoriei am infiintat, inpreuna cu sotia mea, o firma iar sediul social este declarat si acum in apartamentul care i-a ramas ei. Ea este angajata in firma, nu mai este asociat si nu mai are parti sociale. Intrebarea mea este, daca acum vrea sa-si scoata cartea de munca din firma si vrea sa faca si evacuarea firmei prin Judecatorie (pentru ca eu nu sunt de acord) poate sa o obtina? Ca administrator si asociat unic am vreo sansa sa castig prin proces o camera din apartament pentru firma? Faptul ca sediul social este in acel apartament ii confera vreun drept firmei? Va multumesc pentru ajutor!