avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate Iulia-Andreia

Activitate Iulia-Andreia

Stimate domn Nicolaie Ciobotaru,
Admiterea a fost facuta prin corespondenta, am trimis dosarul cu toate documentele necesare, am fost declarata admisa, iar acum trebuie sa trimit dovada ca am sustinut examenul de licenta in Romania pentru a putea fi inmatriculata la master la Milano. Doar ca documentul pe care il am Universitatea din Romania, adica Politehnica din Timisoara sustine ca este singurul pe care il poate oferi pana la inmanarea diplomei, adica anul viitor in mai, iar ambasada nu vrea sa imi ofere aceasta declaratie de valoare fara de care nu pot continua procedura de inmatriculare la Milano!

Cu respect,

Iulia Popescu
Buna,

Tocmai am aflat ca am fost admisa la master la Universitatea Politehnica din Milano insa...STUPOARE ambasada Italiei in Romania nu vrea sa imi acorde legalizarea de care am nevoie a adeverintei care dovedeste(pana la inmanarea diplomei) ca am absolvit cursurile de inginerie si am dobandit licenta de inginer. Fara aceasta legalizare nu ma pot inmatricula la Milano!!!
AVETI CUMVA IDEE DE CE DOCUMENT(E) AS AVEA NEVOIE PENTRU A OBTINE ACESTA "DECLARATIA DE VALOARE", in conditiile in care diploma o primesc abia anul viitor iar de legalizare am nevoie pana in septembrie??