In data de 2 iulie in jurul orei 9 dimineata, ma indreptam spre Timisoara, pe DN6, cand din spate m-a lovit masina politiei in timp ce viram spre stanga si m-au gasit pe mine vinovata. Eu am procedat regulamentar, am semnalizat de la aproximativ 150 m, m-am uitat in oglinda si nu venea nimic din spate, si dintr-o data ma loveste masina politiei cand eram deja virata spre stanga), deci sigur avea viteza mare ca a aparut asa din senin. Masina politiei nu era in misiune, intre mine si masina politiei mai era o masina care a vazut totul dar care nu a oprit probabil de frica si deci nu am nici un martor, e cuvantul meu impotriva cuvantului agentului de politie care era singur in masina. Constatarea procesului verbal au facut-o cei de la politia rutiera din Timisoara( dupa ce am indurat niste ore critice acolo din cauza lor,s-au purtat atat de urat cu mine, m-au jignit pt ca nu am desenat momentul impactului asa cum vroiau ei,fapt ce s-a realizat pana la urma deoarece am cedat,nu am mai avut putere sa lupt cu 6 agenti de politie si am desenat exact cum vroiau ei,stiu ca am facut o prostie dar fiind singura si neavand nici un sprijin au facut ce-au stiut ei mai bine...abuz de putere si au stabilit ca eu sunt vinovata deoarece nu m-am asigurat bine atat din fata cat si din spate la schimbarea directiei de mers spre stanga), mi-au dat si 120 lei amenda si mi-au spus ironic" Tu esti de vina pt ca ai virat spre stanga...de unde sa stie domnul politist ca tu virezi pe camp,de ce nu ai mers inainte...si al doilea vinovat este cel cu masina ce era intre voi 2 ,din cauza acelei masini nu te-a putut vedea la timp" vorbele unui superior in politia Romana....daca ma gandeam sa-l inregistrez cumva,dar la ce au facut cu mine, si eu eram singura ,nu mi-a mai stat capul la inregistrare. la inceput cel ce m-a lovit a fost de acord sa facem cumva sa fie bine, ca el nu m-a vazut la timp,ca eu am semnalizat dar nu a mai avut ce sa faca decat sa intre in mine( asta dupa ce a vazut ca nu am cedat la urletele lui cand ma acuza ca nu am semnalizat, tipa ca un apucat, si normal ca nu am cedat cand stiam ca nu-s vinovata, ca am procedat regulamentar. Deci nu stiu ce sa fac sa depun contestatie deoarece nu-s de acord cu constatarea facuta de politie si anume ca eu as fi vinovata, stiu ca o mana o spala pe cealalta, ei sunt colegi si a fost foarte usor sa fiu eu singura vinovata si nu stiu daca am sanse intr-un proces sa castig. Am aflat ca cel ce m-a lovit mai are unele probleme..a intrat intr-o pompa de combustibil intr-o benzinarie, a umblat cu o masina neinmatriculata si a facut un accident, acum intamplarea cu mine...si culmea prostiei in Romania...inca e politist!!! Masina mea e lovita in lateral, partea stanga, usa spate facuta praf, pragul , si usa din fata putin. Nu stiu ce sa fac ..sa merg mai departe...sa duc masina la expertiza....ce sa fac? Va rog frumos daca aveti un sfat pt mine, il astept! Oare intr-o lume extrem de corupta si plina de mincinosi ,eu as avea sanse sa-mi arat nevinovatia, sa lupt cu politia rutiera as putea??? La sectia de politie cel ce m-a lovit nu spunea nimic doarece a fost instruit de superiorii lui, au avut ei grija sa scape, asta e Romania!!!!