In sept 2008 am achizitionat o masina Euro 4,noua in leasingpe 5 ani.am platit cca 700 euro taxa poluare. pot recupera taxa! aveti mai jos corespondenta pe care am facut-o cu vanzatorii si firma de leasing!
Aveti mai jos raspunsul de la colegii de la Porsche Leasing Romania in legatura cu recuperarea taxei de prima inmatriculare.Documentele necesare inceperii acestor demersuri se pot obtine de la : office@porschebank.ro sau Tel.: +40.21.208.26.00 sau Fax.: +40.21.208.26.05
Cu stima,
Sebi
From: Marian Cochior [mailto:marian.cochior@porschebank.ro]
Sent: Friday, July 16, 2010 8:31 AM
To: Eusebio Olaru
Subject: Re: client : SC RODALCO SRL / 9013784 / 137181.
Salut Sebi,
Conform ordonantei data de guvern, taxa se aplica pentru auto noi care se inmatriculeaza prima data in Romania. Din aceasta cauza, clientii de masini noi nu-si pot castiga taxa in instanta.
Aceasta taxa nu se aplica daca respectiva masina a fost inmatriculata initial in alta tara : in aceasta situatie sunt clientii care au castigat in instanta taxa de poluare.
Daca un client PLR, doreste pe propriile lui cheltuieli sa dea statul in judecata, trebuie sa solicite la PLR, CSC (customer service), urmatoarele documente:
-imputernicire pentru a reprezenta PLR in instanta, pt. subcontractul respectiv,
-dovada platii taxei, de catre PLR
Multumesc,
Marian
va multumesc de raspuns!
rodica bratu
Pensiunea Ruby,nN
Vatra Dornei
www.pensiuneavatradornei.ro
mob:0727732731
E-mail :rodalco2003@yahoo.com