avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Activitate mlymelisa

Activitate mlymelisa

Răspuns la discuția fetitza mea
stiu sunt constienta de asta dar toate greutatile care leam dus in 5 sni si tot ce se intampla si acum si mai ales si frica ca imi pierd fata ma pus usor usor la pamant...deaceea vroiam sa vorbesc cu cineva sa scriu undeva ce ma doare ptr ca eu nam nici cui ma descarca...mie foarte greu...
sper sa fie sa caci imi este foarte frica nu stiu cum mias reveni daca pierd copilul...sa va auda dumnezeu un singur lucru stiu imi vreau copill langa mine atata visez si plang si magandesc ce sa fac unde sa ma apuc sa am fata langa mine
eu lucrez fara carte de munca singurul lucru care il pot lua sunt niste chitante ale platilor salariului care il iau sau foaia cu drept de munca....
singura fara el vreau si eu dar un sinur lucru mie mai scump in viata fetitaaaa din cauza asta sunt disperata de 5 ani suntem impreuna el nu am lucrat in 5 ani decat de 2 ori in romania si asta cateva luni si atata d cand sa nascuta fata numai eu muncesc eu platesc pe luna fata eu lam tinut aici si ptr el mincarea si tot si el nu vrea sa munceasca..eram mica inainte nu miam dat seama dar acum cu un copil imi dau seama e un om cae nui place munca...
dar am vreo sansa sa castic fetitza?eu nu stiu nam trait asa ceva nu stiu ce sa fac unde sa incep mie foarte frica ca el ma ameninta ca nu imi da copilul sunt disperata ca nu stiu cu ce sa incep si ce sa fac....
Discuție fetitza mea
am o fetita de 1 an si 3 luni sunt necasatorita cu tatal fetei dar este trecuta pe numele lui...el nu lucreaza si nici nu se oboseste cu munca eu asigur totul copilului si lui chiar.sunt in germania lucrez dar lucrez la negru a fost si el aici iam gasit de munca dar na vrut sa lucreze acum de catva timp lam trimis inapoi in tara ca nu mai ma descurcam#-o#-o#-o fetitza este in grija nasilor de botez in romania...eu nu mai vreau sa fiu cu el dar imi doresc fetitza lanaga mine tot din cauza lui nu sunt cu fata ptr ca el nu lucreaza nici aici na vrut si nici in tara ce sa fac sa pot avea copilul sunt mica am 21 de ani el are 28 nu am pe nimei care sa ma invete...nu stiu cu cine as putea vorbi..