avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Activitate ovidiu.maciuc

Activitate ovidiu.maciuc

În sfârşit un răspuns profesionist. Va mulţumesc tuturor pentru sugestii.
Vreţi să spuneţi ca e imposibilă existenţa "Adunarii Generale a Asociaţilor" în contextul în care există doar un singur asociat (în momentul de faţă) ?

Aveţi dreptate, un avocat poate să îmi dea un răspuns. Dar sper ca comunitatea acestui forum să îmi ofere avantajul unor răspunsuri bazate pe experienţa mai multor consultanţi/avocaţi capabili din domeniu. Ceea ce se traduce într-un răspuns mai bun, mai complet şi erori mai puţine.

Fară îndoială, în cele din urmă, voi apela la un avocat/consultant care dovedeşte că a mai întâlnit situaţii de acest gen şi e competent să mă îndrume în direcţia corectă.
Cum aş putea formula următoarea propoziţie pentru a fi inclusă în actul constitutiv al unei societati comerciale SRL cu un asociat unic ?

"Adunarea Generală a Asociaţilor (A.G.A.) este compusă din asociatul unic şi eventualii viitorii asociaţi; are drepturile si obligaţiile ce revin potrivit legislaţiei în vigoare; în cuprinsul prezentului act constitutiv este desemnată şi cu termenul de 'asociaţii'. "

În ce secţiune a actului constitutiv poate fi inclusă ? La inceput ? In secţiunea "Administrarea, conducerea şi controlul societăţii" ?
Pentru o socitate comerciala ce nu are in obiect de activitate "Jocuri si concursuri" ce ogranizeaza un concurs incadrat conform HG nr. 251/1999, art. 8 lit. a). in categoria concursurilor permise fara autorizare.

Ce conditii trebuie indeplinite din HG nr. 251/1999 pentru concursurile ce nu necesita autorizare ?

Ce alte legi si ordonante emise in acest sens trebuie sa indeplineasca ?