Sunt intr-o situatie absolut disperata,ma confrunt cu o problema care s-ar putea sa ma doboare,dar sa va spun despre ce este vorba,este vorba de despre trei dosare penale pe care politia le-a deschis impotriva fostului meu concubin,pentru violente impotriva mea.Dosarele sunt destul de stufoase si pline de plangeri repetate si unul dintre certificatele INML este cu punerea vietii in pericol..Primul dosar a fost intoctim septembrie 2008 ,atunci cand am fost batuta cu bestialitate si am ajuns in terapie intensiva,finnd operata de pneumotorax total dr,am avut clavicula stg fracturata,traumatism cranio cerebral minor,contuzie abdominala etc,am facut atunci un dosar catre INML Bucuresti si concluzia lor a fost-vatamare corporala grava cu punerea vietii in pericol, dupa nici o luna de la acest incident datorita faptului ca aveam doi copii foarte mici(1an si respectiv 2 ani) si nici un sprijin m-am impacat si mi-am retras plangerea de la politie , a fost greseala vietii mele a urmat aproape 1 an de cosmar am fost batuta ,terorizata ,umilita si binenteles am fugit de acolo doar cu ce aveam pe mine chiar si fara copii, pe care am reusit sa-i recuperez ulterior prin intermediul protectiei copilului,a urmat binenteles o alta plangere la politie un alt dosar penal si hartuieli din partea fostului concubin care nu putea sa accepte despartirea, am fost urmarita ,am fost amenintata pe strada ,la serviciu, am fost terorizata, totul a culminat cu faptul ca pe 3 ianuarie 2010 mi-a fost sparta si a intrat peste mine in casa si am fost amenintata cu un cutit cu care m-a si zgariat pe gat(exista certificat INML ) ,a fost prins de politie in casa ,dar iau dat drumul cu promisiunea ca se potoleste si nu mai vine,a urmat intocmirea unui alt dosar penal,alte declaratii alte plangeri si timp de cateva luni liniste (individul care ma terorizat s-a potolitde frica , Acum o luna a inceput din nou calvarul am fost chemata din nou de ploitie si surpriza acolo ma astepta un procuror care m-a informat ca dosarul din 2008 este inca deschis ca retragerea plangeri facuta atunci nu se putea acccepta dar ca a fost dosarul tratat cu superficialitate iar acum datorita numeroaselor mele plangeri ulterioare a fost si el din nou rasfoit.Imi cer scuze ca m-am lungit atat cu amanuntele dar erau esentiale problema mea este urmatoare pe individ a inceput sa-l caute din nou politia si a intrat in panica si binenteles ca a inceput sa ma urmareasca pe mine si sa ma ameninte pe mine ca daca nu-mi retrag plangerea ma omoara si multe altele ,insa fara agresiuni fizice, doar intimidare pshica dusa la extrema, revolta mea este urmatoarea de ce nu se iau masuri de ce ma tot cheama la declaratii si totusi nu fac altceva decat sa-l starneasca pe asta impotriva mea am ajuns sa-mi fie frica sa mai merg pe strada de ce dureaza atat de mult, am ajuns sa-mi para rau ca am apelat la sprijinul politie,nu fac altceva decat sa ia declaratii in contiunuu si sa-mi spuna ca il cauta sa-i ia si lui declaratie dar nu-l gasesc niciodata?????? in schimb el ma hartuie pe mine ,cum se pot urgenta lucrurile ? cum se poate evita o tragedie? am doi copiii mici de crescut,vreau liniste politia ,leagea s-au cine ia decizii sa fca odata ceva or sa-l lase in pace,or sa-l inchida.Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi mesajul meu, sper ca am fost clara si ati inteles ce vreau sunt usor confuza din cauza situatiei in care ma aflu.Astept pareri nu critici pe alea mi le-am facut eu singura de atatea ori incat nu mai rezist(prostia se plateste )