avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate popa tiana

Activitate popa tiana

Buna ziua ,as dori sa stiu daca se poate anula un act de cedare .Mama a facut un act de cedare fratelui meu dupa moartea primului ei sot( tatal fratelui meu), pe jumatate din apartament detinut de cei doi(jumatatea revenita tatalui). La momentul respectiv nu mai avea nici un copil in afara de fratele meu,intre timp s-a recasatorit si am aparut eu. Mentionez ca apartamentul a fost cumparat in rate ,primi doi ani au fost platiti cu primul sot ,urmatorii 4 singura iar restul de 14 ani impreuna cu tatal meu.Cand fratele meu a devenit major mama a trecut un apartament (mostenire de la bunica)pe numele fratelui. Eu trebuia sa primesc un apartament de la cealalta bunica ,dar s-a razgandit si la vandut. In momentul de fata eu locuiesc cu mama si am dori sa stim daca acel act de cedare se poate anula ,pentru ca fratele meu doreste parte si din acest apartament dupa ce mama nu va mai fi. A spus ceva de genul ''nu uita ca nu ai decat un copil ai doi". Va rog frumos sa-mi spuneti ce am putea face pentru a evita o sitiatie neplacuta.Multumesc.