avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate Ipu

Activitate Ipu

Am si eu la cei de la [EDITAT] internet si telefonie cu modem si telefon la promotie gratis in momentul contractarii si mai am 1 an pina se termina contractul. Internetul nu merge la viteza cu care au spus ei modemul un z010 ,cade cind ti-e lumea mai draga,i-am anuntat si am fost la ei si nu vor sa recunoasca ca e defect.
In plus pentru masurarea vitezei internetului folosescdoua unitati de masura ca sa pacaleasca abonatii dar ele tot nu reflecta ce sustin ei. Pot rezilia contractul fara taxa de reziliere prevazuta in contract?

Mai am un abonament la televiziune [EDITAT] cu receaiver luat in custodie.
Nu am facut abonament dar cel care mi-a instalat antena parabolica si receaiverul mi-=a spus ca pot sa reincarc cartela cind vreau. Citind contractul editat cu litere mici am observat ca e prevazuta clauza ca la o luna odata trebuie neaparat sa reincarci cartela cu 22 de roni ,asta fiind ca un abonament ei trtimbitind la vremea respectiva ca e singura tv. dth fara abonament facindu-si reclama mascata ,mintind eventualii clientiI [apartin de [EDITAT]].
Feriti-va cu toata puterea de cei de la [EDITAT] si [EDITAT].
As vrea sa stiu si eu de la un avocat care doreste sa ma ajute pe mine si probabil pe toti oamenii care sunt inselati de acesti escroci cu acte.daca legea aceasta permite rezilierea fara costuri a unoir astfel de contracte si procedura.
Va multumesc!