avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters159631

Activitate ContSters159631

Răspuns la discuția Ofensa adusa unui ascultator
Andreea Lisievici a scris:

Pe acest forum se discuta ideea, nu persoana, asa ca va rog sa nu mai identificati persoane (fizice sau juridice). Multumesc.


Daca cenzuram toate acestea, insasi ideea nu mai are nici o valoare.Consider ca ce am postat, nu-si are locul pe acest site.
Cu multumiri
Răspuns la discuția Ofensa adusa unui ascultator
Ma gandeam la asta, ce-am vrut, e ca el sa-si ceara scuze intr-o emisiune de-a lui,dar vad ca in continuare ma intoxica cu acelasi mesaje vulgare si pe messenger.. Nu-l bag in seama ca e de o prea proasta calitate, il consider un agramat...trebuie sa aflu parerea unui specialist.Consider ca nu merita sa profeseze acest gen de oameni in domeniul media..::thumbdown:
Buna ziua, Alexandru este numele meu.Dorec sa imi exprim nemultumirea despre o persoana "publica" din cate am inteles eu, este vorba despre un angajat sau colaborator al postului local de televiziune [EDITAT], decat prenumele i-l cunosc, se numeste Dragos ( dragosiku), fost colaborator sau actual al [EDITAT], [EDITAT]. Prea multe detalii nu cunosc despre acest indivd.In speta, saptamana trecuta, intr-o emisiune pe care o modera la un post de radio online , mi-a transmis injurii, atat mie cat si familie mele, in auzul a catorva zeci de ascultatori conectati in acel moment la acest post ([EDITAT]).Acesta, apartine firmei de publicitate [EDITAT]. Am reusit sa inregistrez ceea ce afirma individul.Va rog, daca se poate sa analizati si sa verificati cele afirmate de mine si doresc, ca cineva sa ia atitudine in ceea ce-l priveste pe Dragos.Sunt dezamagit de atitudinea sa ca moderator , moral ma simt obligat sa informez si sa fac public textul prin care Dragos modereaza o emisiune radio.

Aici puteti descarca si asculta inregistrarea.
Atentie, continutul acestei inregistrari, este obscen

[ link extern ]

Cu deosebita consideratie