avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate crisanms

Activitate crisanms

Răspuns la discuția pensie limita varsta
Multumesc pentru raspuns! Este ceea ce doream sa aflu. Angajatorul mi-a pus in vedere ca, daca solicit depunerea dosarului conform prevederilor L 49/2010, adica la data de 10 oct.a.c. cum ar trebui (cu o luna inaintea indeplinirii conditiilor de pensie), imi desface contactul de munca in 12 oct...De ce tocmai aceasta data, nu stiu...si cu care art. din C.M. iar nu stiu si nici nu doresc sa aflu. Sunt angajata in desfasurarea unui proiect important. Perioada in asteptarea deciziei imi va permite sa-l finalizez si satisfactia va fi de ambele parti!
Multumesc pentru vestea buna!
Răspuns la discuția dosar pensie; perioada somaj
Multumesc pt. ca m-ati sustinut prin raspunsurile promte! S-a rezolvat pentru moment! Sonajul nu s-a mai aplicat, deocamdata...O seara buna! crisanms
Buna seara!
- nascuta 10.12.1951, vechime in cartea de munca: 25 ani ca angajat contractual(bugat)+8 ani servicii neintegrate.
Intrebari:
-sigur intrunesc conditiile de pensionare limita de varsta la 10.11.2010( am avut dosarul respins in 2009 pe motiv de servicii neintegrate)?
-sunt obligata sa depun dosarul de pensionare la data de 10.10.2010, conform cu ultimele prevederi ale legii 49/2010 si sa mi se incheie CIM obligatoriu in data de 10.11.2010, sub efectele legii mai sus amintite?
- ce se intampla daca angajatorul nu-mi depune dosarul la data prevazuta de lege si eu lucrez in continuare ?
-ma pot afla in situatia de-a pierde locul de munca subit si sa raman si fara dosar depus pentru pensie?
As fi recunoscatoare celor care imi vor da raspunsuri in temeiul ultimelor modificari ale legilor!
Multumiri anticipate tuturor celor care ma ajuta!
Buna seara! In data de 10 noiembrie 2010 indeplinesc conditiile de pensionare pentru limita de varsta conform L19/2000, cu completarile in vigoare.Din luna august 2010 sunt in somaj prin restrangerea activitatii in conformitate cu OG 63/2010. Intrebare:
- la ce data depun dosarul pentru pensie( n. 10 decembrie 1951, F, 32 angajata din 1974, fara reduceri de ani);
- in intervalul de la data depunerii dosarului de pensie si pana la primirea deciziei de pensionare mai primesc indemnizatie de somaj, sau se sisteaza automat.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!