dc am cererea de co aprobata si apoi cei de la resurse umane imi spun ca nu se aproba ,si semneaza si dir general dupa ce in prealabil imi aproba, si plec totusi in co 7 zile ce pot sa-mi faca?
ideea e ca eu sunt in co raportul meu de activitate este suspendat si ei nu-mi pot inmana decizia prin care ma elibereaza de pe post. asa si? nu se poate sa mi-o dea cand ma intorc?
dar ei nici nu stiu cand se v-a intampla asta sau nu vor sa spuna si ne tin asa......ca nu se stie......dar de fapt eu cred ca ei stiu
pe cererea de concediu mi-a semnat directorul si langa semnatura a scris "cu conditia se poata fi aprobata og 63/2010 si ii poata fi inmanata decizia", dupa care imi da o adresa prin care imi spune ca nu se aproba co in perioada respectiva deoarece se fac sunt in proces de reorganizare conform OG 63/2010, adica de restructurari.
ce se intampla dc am o cerere de concediu aprobata , dar cu conditii, dupa care mi se raspunde ca de fapt nu se aproba pt ca trebuie sa fiu prezenta pt aplicarea OG 63/2010, iar eu totusi plec in concediu care a fost programat cu mult timp innainte si am si rezervare facuta si platita in aceasta perioada?