...NOROCOSULE,BAFTOSULE.....parerea mea este sa umblii tu pe la politie si sa-ti ceri permisul ,in baza lor,astepti si 2 ani...
legat de ce ti'a spus politistul,cu plata avocatului :D....ai renuntat sa platesti un avocat,ai umblat la procuror ????:love1::vishenka:
...parerea mea este sa mergi cu avocat din oficiu,mare lucru nu poate face unul angajat,te jumuleste si o poti incasa mai rau decat fara avocat,cazierul se va sterge din oficiu dupa expirarea termenului de incercare in urma condamnarii.
Am citit multe mesaje ale unor avocati,pe acest forum si sunt unii depasiti total de speta in cauza,asa am intalnit si la tribunal,era unu' care intreba inculpatul pe hol,ce si cum ar trebui sa fie :training:
:stunned:...e BELEAUA cat Casa Poporului !!!
1). Bine ca ai scapat de inca un proces civil cu "pagubosu' ",dar asta nu este sigur,s-ar putea razgandi pe parcurs ,sa te jumuleasca de ceva "gplomoz",ca tot e criza.
2).Te vor chema cei de la rutiera,pentru finalizarea dosarului penal,probabil te vor duce si la parchet(asa m-au dus pe mine).
3)Procurorul va trimite dosarul tau in instanta,te vor judeca,vei fi condamnat (cu suspendare) daca nu mai ai si alte belele pe cap,permisul de conducere iti va fi anulat si va trebui sa stai pe " bara" cel putin 1 an de zile ,de la ramanerea definitiva si irevocabila...pana vei putea sa dai din nou examen auto pentru REDOBANDIREA permisului,dupa ce ai facut scoala de soferi (legislatie+conducere)....incarca-te cu nervi tari,ca poteca-i intortocheata.#-o
am platit jumatate,adica 3.400.000 ROL ,24 h legislatie rutiera si ceva ore de conducere cu benzina mea,ei te vor pune sa semnezi ca ai facut 30h +30h legislatie si conducere,dai un test final pe calculator (tip examen) si trebuie sa-l treci pentru a intra in examenul oficial cu politia rutiera !!! e ca dreq,am "mancat" cartea si mi-a picat un chestionar de m-a bagat in ceata,eu la cursuri si acasa faceam de la 24 in sus si la examen am facut 19 si m-am dus in cap....in 17 dau iar sala,sa nu uit,pentru redobandirea permisului te "SALTA" de fiecare data de 720.000 Lei TAXA DE EXAMEN #-o
dupa cele 10 zile intra in vigoare condamnarea cu suspendare,de la acea data trebuie sa treaca 1 an pentru a avea dreptul sa dai un nou examen pentru permis.Tu in perioada aceasta de 1 an,poti sa-ti faci dosarul pentru inscrierea la scoala de soferi,nu inainte de a primi acasa de la judecatorie,sentinta ramasa definitiva,cu aceasta mergi tu personal la politia rutiera sa-ti anuleze permisul si in max. 5 zile vei primi de la ei instiintarea precum ca ti s-a anula perm. de cond.,toate acestea le anexezi la dosarul pentru inscrierea la scoala,BAFTA si nervi tari !!!:stunned:
toate-s trecatoare,parerea mea e sa mergi cu avocat din oficiu,oricum vei plati cheltuielile de judecata,cu avocat angajat ai ocazia s'o mierlesti mai rau,stiu cazuri in care in loc sa-l ajute mai rau a complicat,asa ca...unu din oficiu si "ori la bal ori la spital",pedeapsa cu suspendare o vei lua sigur,de scuturat de "taietei" te scutura mai putin,te condamna"putin" cu suspendare,iti da un termen de incercare in care nu trebuie sa mai calci pe bec si la 1 an de la priimirea sentintei definitive,te przinti la examen dupa ce ai facut scoala din nou,pentru redobandire,nu o vei plati integral,ai ceva ore de legislatie rutiera,ceva "pilotaj",testul final tip examen pentru ati da verde la SALA oficial,BAFTA si ceva medicamente,de preferat EXTRAVERAL =D>
Permisul nu-ti este anulat inca,trebuie sa mergi cu sentinta judecatoreasca,definitiva si irevocabila la politia rutiera de unde apartii,ei in termen de max. 5 zile iti trimit acasa instiintarea precum ca ai avut permisul anulat,cu acea instiintare vei face si scoala de soferi pentru un nou permis....
Scoala de soferi poti s'o faci si acum,dar la examen trebuie sa te prezinti dupa ce a trecut 1 an de la condamnarea definitiva si irevocabila,poti sa-ti faci dosarul de inscriere cu mult timp inaintea iplinirii acelui an,sa ai pentru examen si cazierul judiciar (valabil) in care iti va aparea si "BELEAUA".....BAFTA !!!:innocent:
DISPERARE !!!! Nah....ca am "indurat" implinirea unui an de la pronuntarea definitiva si irevocabila a condamnarii,pentru alcool la volan #-o:((,...........imi pregatesc dosarul,medical,testul psihologic,ma inscriu la scoala de soferi,dau verificarea finala (25 p) si baietii ma ADMIT (Apt) EXAMEN !!!=D>
Astazi (cu mari emotii) ma prezint la examen APT:D.....pentru redobandirea permisului de conducere si "stergerea" definitiva a cosmarului prin care am trecut ,numai si numai din prostia mea #-o si cand colo....SURPRIZA !!!!:O 19 puncte si RESPINS :stunned:
Tinand cont de faptul ca intereseaza aspectul,mentionez ca ce am studiat la scoala de soferi este egal O ( ZERO) + sute de chestionare luate de pe net,au fost in zadar !!! La examen am primit un chestionar(probabil) format redobandire,care m-a bagat in panica si am clacat. CE-I DE FACUT,CA DE BAUT NU-MI VINE SA MAI BEAU NICI LAPTE !!! :O