avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate Camelia Muntean

Activitate Camelia Muntean

Locuiesc intr-un bloc din sectorul 3 la parter. Seara de seara, in fata ferestrelor mele, "baietii buni si veseli" ai cartierului, posesori de cefe gloase, bratari de aur si multe fitze, se aduna pe trotuar (la 5 metri de ferestrele mele) si, cu scaune puse pe tortuar, cu sticle de bautura linga ei, asculta muzica la maximum din masinile personale parcate, evident, tot sub ferestrele mele. Am incercat sa le explic faptul ca NU ma pot obliga sa ascult si eu muzica o data cu ei, seara de seara, sa suport zgomotul pe care il fac niste oameni care dupa ceva alcool ingurgitat devin foarte vorbareti... si, ma rog, tot ce decurge din atmosfera de club creeata ad-hoc pe tortuar. I-am amenintat cu politia, am evocat prevederile legii 61/1991 privind ordinea si linistea publica, dar raspunsul lor este ca pina la ora 22.00 pot face ce vor. Oare chiar asa este, trebuie sa suport circul din strada zi de zi? Trebuie sa-mi inchid ferestrele (asa cum mi-au sugerat) pentru a nu mai auzi zgomotele? Oare legea nu functioneaza si in timpul zilei?