Buna ziua, am si o problema cu asociatia de locatari care ma obliga sa platesc reparatile terasei care va urma sa se construiasca cat ma curand,eu personal nu vreau sau nu am de ce sa plates reparatile altor,in urma cu ceva timp am ramas fara job si nu am mai avut bani sa platesc intrtinerea si sau adunat aprox 600ron,am fost dat de 3 ori in judecata si mi sa adus multe reprosuri din parte locatarilor si admin si presdinte....mentionez ca nu eram singurul restantier si pe langa mine mai in jur de 5 restantier cu sume intre 1000 si 5000 ron,am fost ameninta ca imi iau casa daca nu platesc,intrun final am platit si ceilanti locatari nu,dar restanta lor a fost platit din fondul de rulment si ei cred ca vor plati esalonat restanta asociatiei de locatari....nu mi se pare deloc normal ca eu care avem 600ron restanta ce mai mica dintre toti sa fiu dat de 3 ori in judecata....si ceilanti nu...pe langa asta sau mai bagat tevi de apa pe hol,debrabsand coloand apa nova care trecea prin casa,acum apa imi vine pe hol si cu un robinet de inchidere...cica daca nu platim 2 luni mi se inchide apa si plus de asta ca as numita cabine de incasari se afla in fata usi mele o masa si multe scaune ca nu imi dau voie sa ies din casa si plus de asta ca se face multa galagie cand se fac incasari si nu ma pot odihni cu trb....mentionez ca admin si presedintele si as numiti consilieri cu 4 clase primare sunt uniti si degeaba as face sesizare la presedinte ca nu il intereseaza,aseara am avut o discutie cu admin si mi a zis ca fie ca nu vreau sa platesc rep terase timp de un am de zile,ele se vor trece la intretine obligatoriu,va rog sa ma sfatuiti in legatura cu cazul ca din pacate nu am bani de aruncat pe fereastra abia imi pot plati intretinerea la zii!!va multumesc!