Buna ziua , sotului meu fostul patron refuza sa-i elibereze adeverinta de vechime, a fost o firma de contructii si nu are secretariat sau ceva ca sa poata face cerere in scris pt. adeverinta ca sa am refuzul in scris sa pot merge la ITM cum sa-l fac sa o elibereze? Multumesc !
Dar daca face administratorul sau presedintele un act de mana cu proprietaru in care sa scrie ca a fost despagubit si ca cedeaza sau ii deacord sa treaca conducta pe asociatie,sau altceva ,fara sa mai mergem la notar.Asa nu va fi recunoscut actul cand vom merge la distrigaz sa ne racordam?
Buna ziua as avea si eu o problema.In blocul in care stau teava de gaz a traso un proprietar singur pe cheltuiala lui ,iar acuma s-au hotarat toti proprietari sa-l despagubeasca, si am vrea sa stim cum sau ce act sa facem in care sa scrie ca l-am despagubit si oricand o sa vrem sa ne punem centrale sa putem sa ne legam fara sa mai umblam dupa el ca sa ne semneze tot felu de acte.Am fost la un notar si i-am explicat si am propus sa trecem conducta din propritatea lui pe asociatia de locatari la care a spus ca el nu a auzit asa ceva si nu stie ce act sa ne faca.Daca puteti sa-mi spuneti cum sa facem.Va multumesc!
Buna ziua ,am 24 de ani nu lucrez si nu beneficiez de alte venituri ,sunt studenta din 2009 ,si acum cateva luni a primit medicul meu da familie o lista si figurez pe ea ca nu sunt asigurata.Astazi am fost la cas sa vad de ce nu sunt asigurata si mi s-a spus ca trebuie sa platesc pe 6 luni inainte de facultate,plus penalitati si abai atunci voi fi asigurata.Cum ? Daca sunt studenta si am pana in 26 de ani nu sunt asigurata automat?