avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Activitate givali

Activitate givali

Ce mai e de facut ????
Am decizia de despagubire, si de 3 ani ma tot plimba ANRP-ul, ca nu sunt bani alocati de la buget pentru a face plata !!!! Cum pot sa-i fac sa plateasca aceste drepturi ????
Răspuns la discuția Despagubiri legea 290/2003
Am uitat sa precizez ca dosarul este la ANRP , complet si cu cererea de plata depusa.
Si eu ma gandeam sa dau statul in judecata si daca " saracii ' n-au bani sa imi plateasca acum, sa cer dobanda de referinta a bnr-ului. DAR sigur pentru aceasta actiune vor trebui muuulti bani pentru spagile aferente solutionarii situatiei ...
Daca puteti, doresc sa-mi dati un sfat in problema mea:
Tatal meu este deportat din Basarabia si a depus impreuna cu sora sa , un dosar de despagubire conexat pe legea 290/2003 la Prefectura Bucuresti. Acest dosar a fost solutionat cu o decizie in data de 29.05.2009. Conform Art.18 alin.5 din legea 290/2003 , ANRP trebuia sa faca plata primei transe din valoarea acestei despagubiri , dar nu au facut NIMIC . In urma numeroaselor petitii adresate de mine in calitate de fiu , abia s-au deranjat sa-mi raspunda ca plata se va face in masura in care se vor aloca bani de la bugetul de stat. Ce pot sa fac mai departe ???? Ii pot da in judecata ????