avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Activitate polar

Activitate polar

Răspuns la discuția mostenire
Va multumesc pentru raspuns. Mai am, totusi, doua intrebari la care nu gasesc raspuns: daca doi dintre cei sase mostenitori nu sunt de acord cu vanzarea casei si nu semneaza nimic, ce se intampla? Sau daca nu vor sa paraseasca spatiul care le revine de drept, ca mostenitori? pot fi dati afara din casa? Sau ii pot despagubi pe tremen nelimitat pe cei care doresc sa vanda? Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția mostenire
Sunt niste oameni simpli, cu venituri mici. Printre acestia si un batran de 70 de ani orb si surd. Locatarii spatiului au facut ceva imbunatatiri. Va multumesc pentru raspuns si va doresc o zi buna
Răspuns la discuția mostenire
Va multumesc inca o data tuturor pentru raspunsurile pe care mi le-ati dat. Mi ati fost de mare ajutor. Mai am totusi sa va pun o intrebare care nu are legatura cu subiectul anterior. Matusa mea a avut cinci frati. Dupa moatea parintilor fiecaruia dintre ei le-a revenit o sesime din casa mostenita. Intre timp, patru dinte frati au murit. Rudele celor decedati vor sa vanda casa, matusa si fratele ramasi in viata se impotrivesc. In conditiile acestea, daca patru persoane sunt pentru vanzare si doua impotriva (nu semneaza actul de vanzare), ce sanse exista ca cei doi sa castige procesul?
Răspuns la discuția mostenire
Imi cer scuze, dar raspunsul dvs. a fost dat la repezeala si fara a citi mesajul anterior. Nu prea aveam cum sa particip la succesiune, dat fiind faptul ca aveam doar un an si jumatate si deci nu stiam nici sa merg, nici sa vorbesc. Intrebarea mea era carei institutii trebuie sa ma adresez pentru a intra in posesia certificatelor de deces. Si inca ceva..corect este decese, nu decesuri. Cu stima, polar.
Răspuns la discuția mostenire
Va multumesc din suflet pentru raspuns. Mai am totusi doua nelamuriri. Catre cine trebuie sa fac, in calitate de mostenitor, cerere de eliberare a certificatelor de deces? Catre primaria comunei in care au avut domiciliul bunicii si mama sau catre evidenta populatiei din judetul in care se afla comuna respectiva?
Iar a doua nelamurire este legata de camera notarilor. Exista in fiecare judet o camera a notarilor sau este una singura pe tara?
Va urez o zi buna!
Discuție mostenire
Mama mea a murit cand eu aveam un an si jumatate. Tata m-a parasit, iar eu am ramas in custodia bunicilor. Dupa moartea bunicilor, tutela i s-a acordat unchiului meu (fratele mamei), care m-a crescut si ingrijit. Dupa ce m-am casatorit, unchiul a rupt toate legaturile cu mine. Am aflat peste multi ani ca acesta a murit si au ramas in urma lui sotia si copiii lui. in toti acesti ani mi s-au ascus toate documentele de familie pentru a nu avea vreo pretentie la posibila mostenire lasata de mama sau de bunicii mei. Nu stiu nici macar unde este certificatul de deces al mamei si al bunicilor. Mi-as dori tare mult sa aflu care sunt mostenitorii mamei si ai bunicilor. De unde trebuie sa incep?