avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate rosemore

Activitate rosemore

Am intebat despre masea deoarece nu imi inchipui ca in stadiul de arest preventiv pot face injectii la 6 ore. Si am jumatate de cap dublu si de abia mai pot deschide gura de la umflatura si durere. Nu am intrebat in ideea de a ma sustrage ci de a sti daca in arest voi ajunge in pragul septiciemiei.
av.corduneanu.daniel a scris:

Numai pe baza unor probe. Colaborarea si recunosterea faptei pot fi considerate circumstante atenuante, putand duce la coborarea pedepsei sub minimul special prevazut de lege.

Si daca in timpul procesului acele probe pe care s-a bazat masura retinerii preventive se dovedesc a fi nule? Ce vreau eu sa stiiu mai exact: atunci cand procurorul va inainta cererea de arest preventiv o poate sustine cu probe usor "fortate" din moment ceprocesul nu se va judeca intr=o singura zi tot astfel incat pt moment sa obtina ceea ce isi doreste?
pot duce asta insemnand ca ramane la attudinea procurorului sau in mod sigur duc? din ce am inteles eu doar daca vrea procurorul tine cont de faptul ca ti-ai recunoscut vina si ai colaborat in timpul cercetarii penale

a treia intrebare pe care nu am pus: in cazul in care am o infectie foarte mare la o masea si fac penicilina se poate aplica masura arestului preventiv sau se amana 1-2 zile pana termin tratamentul?
Hi
Am 2 intrebari.
1.In cazul unui dosar penal cand procurorul solicita arestarea preventiva o face pe baza unor probe pe care trebuie sa le sustina prin dovezi sau e doar pe baza cumularii minimelor de pedepse pentru diversele invinuiri? (minim 4 ani) Mai exact isi poate sustine cererea de arest preventiv pe baza unor dovezi care ulterior s-ar putea dovedi neconcludente sau neincriminatoare?
3 In ce conditii persoanei cercetate penal i se poate reduce pedeapsa daca aceasta colaboreaza? Si mai exact la ce anume se refera colaborarea? La a declara tot sau la a ajuta la prinderea altor infractori?