avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Activitate masserati

Activitate masserati

Tatal meu este recasatorit de 12 ani.In urma cu 6 ani a suferit un accident cerebral vascular in urma caruia a ramas cu hemipareza partea dreapta si afectarea centrului vorbirii.Casnicia cu actuala sotie nu a fost una tocmai fericita, primand partea materiala, el fiind medic in momentul casatoriei. Acum este in varsta de 75 ani si in loc sa se bucure de batrinete este destul de nefericit de situatia in care se afla -depinzand de o persoana fara pic de empatie.Mi-a spus in nenumarate randuri ca ar dori sa divorteze si unul dintre noi-copiii lui sa ne ocupam de el. Ideea este ca nu stiu daca in starea in care este poate fi considerat o persoana fara discernamant si sa nu putem intenta proces de divort. As dori sa stiu pasii care ar trebui urmati.Daca il pot lua din casa in care locuieste impreuna cu actuala sotie si apoi sa divorteze-practic fiind nedeplasabil noi familia ar trebui sa ne ocupam de acest aspect.La o luna dupa ce a suferit acccidentul vascular a semnat -pus degetul-un act notarial in care ea il reprezinta in tot.
Cu multumiri,Daniela