avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Activitate Chitaristul

Activitate Chitaristul

Răspuns la discuția Suprasolicitare la loc de munca
top dan a scris:

Nu aveti9 decit sa va adresati ITM-ului, inspectorii de munca care vor veni in control au obligativitatea pastrarii confidentialitatii informatiilor

In primul rand multumesc pentru raspuns,dar... domnul patron are si unpic de influenta politica in acest oras , este posibil sa ajunga la urechile dumnealui? ...sa tinem cont ca suntem in Romania ...
Buna ziua,
De 3-4 ani incoace lucrez la un restaurant, meseria mea este de bucatar (toti care sunt in domeniu stiu ca intr-o bucatarie de restaurant nu poate lucra doar 1 bucatar),de 6 luni am fost lasat fara ajutoare , pe langa acest fapt , mi s-a stabilit un program de 8 ore zilnic luni-sambata pe timp de iarna, iar vara pana la 12 ore luni-duminica uneori stau si 24 de ore, pe deasupra angajatorul mi-a impus sa nu-mi scrie in cartea de munca salariul REAL , ci cel minim pe economie, ce pot face impotriva lui, dar sa fiu in anonimat pana pot sa-mi retrag cartea de munca de la el si sa plec la alt loc de munca?(sunt sub contract, in contract nu e specificat acelasi program).