Buna ziua
am terminat cursurile Faculltatii de psihologie din cadrul Universitatii Spiru Haret, sistem Bolognia in anul 2009 la ID.In iulie 2009, am sustinut examenul de licenta, luna in care ni s-au eliberat si adeverintele din care reiese ca am promovat examenul de licenta. Facultatea nu ne mai elibereaza diplomele pentru ca Ministerul Invatamantului nu vrea sa le recunoasxa si da formularele de diplome.Ordonanta 10/2009 a aparut in luna august. Noi la serviciu am fost promovati pe post conform adeverintei de licenta.Ce putem face in acest caz?Dam in judecata Miniosterul sau facultatea. santem foarte multi in acest caz.Avem o colega care a terminat la ID la Pitesti in aceleasi conditii cu noi si a castigat la Inalta Curte .avand Hotarere definitiva si irevocabila.Inclusuiv dna Ecaterina Andronescu recunoaste ca a avut aceasi tentatie anul trecut, dar nu a avut temei legal citez:"a organiza o noua sesiune de licenta este "o nebunie". "Ei practic anuleaza licentele din 2008-2009. Trebuie sa explice pe ce baza au anulat licenta. Potrivit OUG 10/2009, doar absolventii care au sustinut licenta la specializarea Drept ar trebui sa dea licenta a doua oara. Nici anul trecut, cand eram eu ministru, nu am avut baza legala sa anulam diplomele"