Politistul de la sectia unde am depus cea de-a 2a plangerea cea in care sustin declaratia de la judecarie ne-a indrumat sa ne retragem aceasta declaratie de la judecatorie si sa o sustinem pe prima..insa am nevoie de un sfat de la cineva specializat in aceste probleme de aceea apelez la dvs. Nu stiu ce e mai bine sa facem:(#-o
In prima declaratie facuta am spus ca l-am vazut la masa noastra si ca l-am vazaut band alcool, la judecatorie am spus ca datorita faptului ca era si o ora destul de inaintata,eram obosita si nici nu ii cunosteam p cei 3..am facut confuzie intre el si varul lui(asta am aflat mai tz ca era varul lui) pt ca se aseamana f mult,ambii fiind apx.de aceeasi inaltime si slabuti..si ca i-am vazut la ceva timp impreuna prin oras si asa ne-am dat seama ca nu era el in club cel care bause ci varul lui..
Buna ziua!
Am mare nevoie de ajutor. Anul trecut am facut plangere la cererea insistenta a prietenei mele care apucase sa sune la politie, impotriva unui baiat care ne sicanse in trafic,incercand sa ne sperie sa ne inlature de p carosabil dupa ce plecasem dintr-un club.Nu il cunosteam niciuna,dar in timp ce eram in club tot venea la masa noastra insa nu i-am dat atentie.Am ajuns in acea dimineata la Politie si am depus plangere impotriva lui,era sub influenta alcoolului =,era vizibil cu ochiul liber si l-am vazut band si in club,el fiind si la volanul masinii care ne sicana.S-a deschis proces impotriva lui si trebuia sa mergem la judecatorie sa depunem marturie sub juramant. Am fost citata de 2 ori numai ca nu ma aflam in tara, timp in care prietena mea s-a prezentat la judecatorie si a depus marturie insa facandu-i-se mila de el a incercat sa-l scape,spunand ca nu pe el il vazusem in club ci pe varul si prietenul lui cu care de altfel erau in masina,si ca am facut confuzie intre el si varul lui. A trebuit sa spun si eu la fel la randul meu de teama ca prietena mea sa nu fie acuzata de marturie mincinoasa.La scurt timp am mai depus o marturie la politie care nu a fost trimisa mai departe deocamdata, in care sustin marturia de la judecatorie si nu pe prima. Am tot intrebat in stanga si in drepta si toata lumea are tot felul de pareri cu privire la situatia mea. Ce imi recomandati sa fac?sa-mi retrag declaratia si sa raman la prima declaratie sau sa o sustin in continuare pe cea de la judecatorie?El nu este in arest sau mai stiu eu ce... Va rog sa-mi raspundeti pt ca nu stiu pe cine sa intreb in luarea unei decizii care sa nu-mi aduca probleme.. Va multumesc!