Stiu ca poate problema mea nu e chiar ata de grava dar oricum...
Am o vecina care locuieste sub mine si nu exista zi in care sa nu faca ea ceva...am plantat un pom si a Corupt-o pe vecina de la parter sa il taie, pun apa pentru pisici si caini ea se duce si o varsa, am pus aer conditionat s-a dus la presedintele blocului(care si el la randul lui a INTERZIS plantarea de pomi in gradina blocului-avem voie sa ii taiem dar nu si sa punem altii in loc) si a zis ca ii curge apa pe tabla(ii curge dar putin si nu o inunda sau ceva(eu zic ca e putin invidioasa sau ceva).
Ca sa nu mai zic ca daca ascult muzica(nu la mxim) vine la mine la usa(eu nu ii deschid pentru ca nu imi place sa ma cert cu ea) da cu picioarele, suna la interfon, iese pe strada si urla(zice de mine si mama ca suntem curve, de mine drogata, injura, tipa).
Cand a chemat politia eu le-am explicat cum stau trebuirile si nu mi-au facut nimic iar asta a enervat-o si mai tare...Eu nu pot sa fac nimic aici pentru ca se duce repede si distruge tot ce fac...Mai au si alti vecini probleme cu ea dar aici e un bloc mai civilizat asa si nu se cearta nimeni cu ea...o lasa in pace sa tipe dar eu nu mai suport(mai ales ca locuiesc deasupra ei si mereu gaseste ceva(ba ca o inund, ba ca se aud bile de bowling prin casa:O).
Mentionez ca e pensionara, fiica ei cand s-a maritat nu a mai venit decat de vreo 3ori in ultimii 5 ani(va dati seama ce ii facea ei)....
As vrea sa rog un avocat sa ii trimita o citatie....Nu vreau sa ii fac nimic, doar sa o sperii si sa ma lase in pace....este posibil? La ploitie nu ma duc pentru ca se duc la ea si ea incepe si plange se vaita(si cum bea de rupe) poiltistii nu stiu cum sa se care mai repede(si prin urmare o lasa si ei in pace ca zic ca e batrana si beata-nu ca e datoria lor sa faca ceva-.
Deci o citatie de la un avocat m-ar ajuta cu ceva sau ar fi mai bine sa sun la sectorist?