avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Activitate buzas

Activitate buzas

Discuție intrebare
am o nelamurire cu privire la acordarea tichetelor de masa , sunt bugetara si acum in luna decembrie ne-au fost acordate tichete aferenete lunilor septembrie ,oct. ,noiem.,si decembrie intr-o singura luna ,si acum la fluturasul din ianuarie aferent lunii decembrie ne-am trezit cu valoare impozitata a tichetelor care trebuia sa le primim lunar ... si impozitul de asemenea stiam ca trebuie luat lunar .deci vreau sa stiu daca legea prevede ca valoarea tuturor tichetelor primite ,(adica 80 la nr. )e normal sa ni se impoziteze int-o singura luna ? rog raspuns .....multumesc !X-(
buna ziua. A-si dori sa intreb ce sanse am sa fiu incadrata in munca in domeniul sanatate administrativ ? am terminat facultate economica cu profil contabil si in unitatea noastra sunt foarte multe persoane incadrate ca si contabil (dar fara studii superioare ) si mie mi se spune ca nu am sanse deoarece posturile sunt blocate ,mentionez ca acum sunt incadrata ca si operator date ; si cum e posibil ca persoanele respective se beneficieze de salariu de contabil dar nu au studii, si mie sa mi se spuna ca nu se poate sa fiu incadrata pe aceasta functie ? multumesc .:stunned: