am absolvit si facultatea si masterul iar in prezent sunt nici mai mult nici mai putin decat somera....venitul mediu pe membru este de 1200 ron, nu am casa proprie...locuiesc in garsoniera conf.3...dar nu se moare din asta....stati linistiti! :)) bine este sa vedem lucrurile cu adevarat importante in viata... imi cer scuze k v.am deranjat cu comentariul meu...dar asa gandesc eu...
Numai bine va doresc!
Eu cred ca nu ar trebuie sa influenteze hotararea statului in privinta indemnizatiei daca sa avem sau nu un copil. Si eu voi naste la sfarsitul lui februarie....dar daca fac copiii cu gandul ca ma va ajuta statul...e grav...acum asta este...daca atat i.a dus pe conducatori capul sa faca, nu inseamna ca imi planifica ei familia..cand sau cati copii sa am. Eu una vreau sa am mai multi copii si nu cred ca vor muri de foame sau ca le va lipsi ceva....ca nu vor avea carucior de 10 milioane sau alte chestii total inutile de care sunt orbite unele femei disperate....asta e alceva...dar sa imi influenteze statul nr. copiilor prin faptul ca imi da sau nu bani...mi se pare o aberatie....
Buna ziua. Am absolvit masterul anul acesta in iulie, am depus dosarul de somaj iar in septembrie mi s.a spus sa merg din nou la ANOFM (nu am vechime in munca). Sunt insarcinata, la sfarsitul lui august fac 3 luni, iar dupa calculele mele voi naste la sfarsitul lui februarie. Somajul, am inteles ca e de 6 luni, adica il voi primi pana in februarie, cand voi naste. As vrea sa stiu daca dupa luna februarie sunt sanse sa primesc indemnizatia de crestere a copilului de doi ani. Va multumesc anticipat