avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Activitate mehedinta

Activitate mehedinta

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca unui cadru didactic invatator pensionar care a avut contract de munca pe perioada determinata in anul scolar 2012/2013 incadrat in sistemul de plata cu ora i se caluleaza vechime in munca!
Răspuns la discuția declaratia 040
Va multumesc!
Discuție declaratia 040
Buna ziua
De la 01.09.2011 sunt contabil la o scoala a carei contabilitate a fost tinuta la primaria din comuna.La depunerea decl 040 la sectiunea de contributii pentru bugetul statului am trecut ca data de inceput 01.09.2011(data de la care scoala a obtinut personalitate juridica)Este bine aceasta data?Tin sa precizez faptul ca salariile pe luna august 2011au fost platite tot de primarie pentru ca scoala nu a avut contul la Trezorerie deschis (a fost deschis ulterior pe data de 14.09.2011)

Va multumesc!
Buna ziua,

As dori sa va intreb ce presupune infiintarea unei firme de reconditionat mobila veche , sau eventual forma juridica de funcionare a acestei activitati.

Multumesc!
Buna ziua,

Din luna ianuarie 2011 sunt somer neindemnizat.In cazul in care am nevoie de servicii medicale ma pot folosi de asigurarea de sanatate a sotului ( salariat) sau trebuie sa platesc contributia respectiva la Casa de asigurari de sanatate pana cand o sa imi gasesc un job?

Va multumesc!
Buna ziua,
In urma depunerii unei cereri de suspendare a contractului individual de munca pentru concediu crestere copil, angajatorul a emis decizie de incetare a contractului individual de munca.
Nu cumva este un abuz din partea angajatorului?
Cum sa procedez?
Va multumesc si astept raspunsul dvs.