avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Activitate copilrau

Activitate copilrau

Răspuns la discuția proces verbal cu greseli
va multumesc pt raspunsuri,mai intai sa vad ce zice OG 2/2002 o sa consult si un avocat si apoi ma hotarasc.mentionez k pv nu este semnat pt k s-a emnis in lipsa contravenientului.

daca cineva doreste sa mai faca vreo precizare il rog sa o faca.

va multumesc
salutare tuturor!!!
am primit o amenda pt stationarea voluntara pe trecerea de pietoni dar in procesul verbal sunt unrmatoarele nereguli:
la fapta savarsita este trecut art 143/1 din RA oug 195/2002 articol care nu exista in legea respectiva si la "rubrica" sanctionata de art 100 alin 2 din oug195/2002care se refera la nerespectarea regulilor de utilizare a mijloacelor de avertizare sonora ceea ce nu are nici o treaba cu stationarea voluntara.daca gaseste cineva art 143/1 din oug 195/2002 il rog frumos sa imi trimita si mie .intrebarea mea este pot face o contestatie la procesul verbal cu referire la art100 alin 2.Am vreo sansa de castig? va multumesc
Răspuns la discuția persoane cu handicap
unde trebuie sa fac o sesizare cu privire la faptul ca politia nu a dispus in scris (in baza unui proces verbal ) ridicarea autovehiculuilui de catre firma de ridicari auto?am inteles k foaia pe care o completeaza cei de la firma respectiva nu are valoare,este adevarat?
buna ziua,as dor sa stiu daca persoanele cu handicap sunt scutite de la plata taxei de ridicare a autov. parcat neregulamentar,si in ce lege gasesc asa ceva.va multumesc