va multumesc pt raspunsuri,mai intai sa vad ce zice OG 2/2002 o sa consult si un avocat si apoi ma hotarasc.mentionez k pv nu este semnat pt k s-a emnis in lipsa contravenientului.
daca cineva doreste sa mai faca vreo precizare il rog sa o faca.
salutare tuturor!!!
am primit o amenda pt stationarea voluntara pe trecerea de pietoni dar in procesul verbal sunt unrmatoarele nereguli:
la fapta savarsita este trecut art 143/1 din RA oug 195/2002 articol care nu exista in legea respectiva si la "rubrica" sanctionata de art 100 alin 2 din oug195/2002care se refera la nerespectarea regulilor de utilizare a mijloacelor de avertizare sonora ceea ce nu are nici o treaba cu stationarea voluntara.daca gaseste cineva art 143/1 din oug 195/2002 il rog frumos sa imi trimita si mie .intrebarea mea este pot face o contestatie la procesul verbal cu referire la art100 alin 2.Am vreo sansa de castig? va multumesc
unde trebuie sa fac o sesizare cu privire la faptul ca politia nu a dispus in scris (in baza unui proces verbal ) ridicarea autovehiculuilui de catre firma de ridicari auto?am inteles k foaia pe care o completeaza cei de la firma respectiva nu are valoare,este adevarat?
buna ziua,as dor sa stiu daca persoanele cu handicap sunt scutite de la plata taxei de ridicare a autov. parcat neregulamentar,si in ce lege gasesc asa ceva.va multumesc