Buna,am o problema si as dori sa obtin un raspuns.Am sa va explic putin,am un baietel de 2 anisori,eu si tatal lui nu suntem casatoriti si suntem impreuna de 5 ani.Anul acesta din cauza situatiei economice am decis impreuna sa merg in Spania la munca pentru cateva luni ca sa strang niste bani ca sa putem merge inainte si eventual sa ne refacem viata in Spania(noi ne-am cunoscut in Spania acum 5 ani).Problema e ca eu din nefericire am avut o aventura aici,nu am sa ma justific pentru ca stiu ca nu e bine ce am facut,dar a fost doar o chestie de moment pentru ca eu am implinit cu familia suta la suta,in decursul a 5 luni de cand sunt in Spania a trimis 6000 euro acasa,pachet baiatului meu,in fiecare zi sun de 2 sau de 3 ori,deci familia a fost mereu pe primul loc.Din nefericire partenerul meu a fost informat de ce am facut eu in Spania si s-a despartit de mine.Vreau sa mentionez ca avem casa in tara facuta impreuna dar este pe numele lui,eu practic nu am nimic in tara.Ce sanse am sa obtin custodia baiatului meu,si ce sanse am sa-l aduc in Spania cu mine.Eu sunt de acord sa impartim custodia astfel ca baietelul meu sa traiasca si cu mama o perioada si cu tatal.Ce conditii trebuie sa implinesc?Ce trebuie sa fac?Sunt foarte indurerata si nu vreau decat sa am baietelul langa mine.Imi cer scuze pentru greselile de ortografie,trec printr-o perioada dificila.