avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Activitate adriangogan

Activitate adriangogan

Răspuns la discuția Mod calcul indemnizatie CCC
adica 85% din 85% din veniturile realizate...(pt veniturile din cele 7 luni)?
va scriu pentru a solicita o parere bazata pe cadrul legislativ in ceea ce priveste modul de calcul al indemnizatiei pentru cresterea copilului acordata pana la varsta de 2 ani.

Sotia mea a nascut primul copil pe data de 07.02.2008. Incepand cu aceasta data a beneficiat de indemnizatia pentru crestere copil pana in data de 06.02.2010, indemnizatia fiind calculata pe banza veniturilor realizate in ultimele 12 luni. Din data de 07.02.2010, sotia mea a inceput serviciul fiind angajata cu carte de munca a unei societati comerciale.
In data de 28.06.2010 sotia a nascut al doi-lea copil.
Intrebarea mea este urmatoarea: care modalitatea de calcul a indemnizatiei pentru cresterea celui de al doi-lea copil nascut in data de 28.06.2010,
avand in vedere ca in ultimele 12 luni calendaristice sotia realizat venituri dupa cum urmeaza:
-din salariu in perioada 07.02.2010-28.06.2010 (5 luni) si
-venituri din indemnizatia de crestere a primului copil in perioada 07.02.2008-06.02.2010?

Va adresez aceasta intrebare deoarece informatiile pe care le-am primit de la functionarii serviciilor abilitate din cadrul primariei au fost contradictorii (unele doamne au precizat ca indemnizatia pentru al doi-lea copil se calculeaza pe baza veniturilor realizate in ultimele 12 luni calendaristice ceea ce presupune calcularea noii indemnizatii pe baza vechii indemnizatii pentru primul copil, lucru greu de crezut...)

Multumesc anticipat,
Adrian Gogan