avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate nicol30_ro

Activitate nicol30_ro

Multumesc pentru aceste raspunsuri.

In cazul in care ar trebui sa mai stiu ceva as dori sa-mi scrieti. Sper sa iasa bine pentru famia noastra.
Imi iubesc enorm sotul si totodata imi doresc un copil de foarte multi ani. Nu cred ca sunt unica.
Nu mi-am inchipuit vreodata ca asta e pretul pe care-l voi plati, eu neputand sa fac copii. Nu doresc sa-mi pierd sotul.
Sa inteleg ca prima data merge la avocat si apoi?

Multumesc din suflet ca ma ajutati.
Mama naturala nu a stiut ca e insurat, sotia a aflat ieri de copil si de adulter atunci cand sotul si-a facut bagajele si a plecat de teama, i-a fost frica de reactia sotiei, copilul avand acum 2 luni. Au stat si s-au gandit ca doresc sa-l creasca impreuna. Ei fiind casatoriti de 13 ani.
Buna ziua

Va rog frumos un sfat!
Ce e de facut in cazul in care apare un copil dintr-o relatie extraconjugala din partea sotului, sotia acceptand copilul, iar tatal doreste sa-l creasca impreuna cu sotia lui? Ei nu au putut avea copii in timpul casatoriei chiar daca si-au dorit enorm, mama naturala nefiind de acord sa-l dea spre crestere tatalui, chiar daca mai are inca 3 copii pe langa acesta si e despartita de sotul ei. El isi iubeste foarte mult sotia, dar si-a dorit un copil din sangele lui, nedorind sa infiieze. Ce trebuie sa faca el cu sotia lui ca sa nu aiba necazuri. Ce se poate intampla pentru ca l-a luat? Sotii au puterea de a-l creste si oferii un viitor.