avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate Zenita

Activitate Zenita

Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Va rog frumos,trimite-ti si mie Legea 567/2004,cu ultima actualizare pe marinica_zenovia@yahoo.com.Va multumesc anticipat si spor mult la invatat!
Răspuns la discuția SNG 2011
Multumesc frumos,Monia1977,pentru precizare.Deocamdata asteptam,pana aflam ceva oficial.O seara buna!
Multumesc frumos pentru raspunsuri,Monia 1977.Asteptam sa vedem ce se va intampla.Si as mai avea o intrebare,daca poti sa mai ma ajuti.Pentru Inm,in viitor,ar fi mai bine grefier de instanta sau de parchet?Mentionez ca as fi mai atrasa de grefier de parchet,deoarece as vrea prucuror,dar din cate am citit pe forum-uri,grefierul de parchet nu prea are parte de practica,adica ma refer propriu-zis cu dosarele si pe site-ul Sng,am vazut ca are mai multe atributii administrative,ca sa zic asa.Multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua.Am si eu mai multe intrebari,sper totusi sa fie cineva dispus sa-mi raspunda.In primul rand,stiti cumva cand se va da examenul in 2012,adica in februarie sau septembrie?Cu toate ca am observat ca regula este septembrie,dar a fost o singura exceptie in 2010:februarie.Si ma gandeam,avand in vedere ca este o incertitudine in ceea ce priveste intrarea in vigoare a noilor coduri de procedura,in special a noului cod de procedura civila,poate,poate se va organiza in februarie.Din cate am vazut,CSM-ul e cel care anunta,adica se intocmeste un calendar cu organizarea concursurilor din 2012,sud egida CSM-ului,ca sa zic asa.Dar asta cand se va afla,prin decembrie?In al doilea rand,metionand in prealabil ca am sustinut examenul de 3 ori la INM si am picat si de cateva zile ma gandesc si la admiterea SNG,vreau sa va intreb in cazul admiterii examenului la SNG,esti obligat sa stai 5 ani in sistem,adica daca ai intrat nu mai poti da la INM,decat dupa cei 5 ani:cele 6 luni din cadrul Scolii+plus 4 ani si jumatate pe post?Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri si va doresc o zi buna!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Vreau si eu sintezele,va rog frumos:marinica_zenovia@yahoo.com,daca se poate.Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Si eu,as dori subiectele rezolvate:marinica_zenovia@yahoo.com.Multumesc frumos de tot!